Naujųjų metų vakarienė restorane „Imperial“

Naujųjų metų vakarienė restorane „Imperial“

„Imperial“ įsikūrė Vilniaus penkių žvaigždučių plius viešbutyje „IMPERIAL Hotel & Restaurant“.Tai klasikinės virtuvės restoranas. Terminu gourmet pasakoma ne tik restorano klasė, bet ir atspindima pati esmė – jokių kompromisų prastam skoniui.

Mes žinome, kad į gourmet klasės restoranus einama ne šiaip sau pavalgyti, o patirti kulinarinio nuotykio, pajusti malonumo, įvertinti virėjo talento, pasimėgauti išskirtiniais gėrimais. „Imperial“ interjeras subtiliai prabangus, aptarnavimas nepriekaištingas, vynų korta atitiks net didžiausius lūkesčius, be to, restorane yra didžiausias Lietuvoje šampano pasirinkimas. Patiekalus ruošia tik aukščiausios klasės virtuvės meistrai. Mūsų vertybės – geras skonis, saikas, solidumas ir ramybė.

„Imperial“ Naujųjų metų vakarienės meniu:

♦ Parmezano tartaletė su karamelizuota žąsies foie gras

♦ Rožinio tuno tartar su stracciatella di burrata ir saldžiais apelsinais bei apelsinų aliejumi

♦ Agnolotti su elnienos žandukų mėsa demi-glace padaže, pagardinti juodaisiais trumais

♦ „Rose Champagne“ šerbetas su greipfrutų perlais

♦ Karališkosios putpelės ir langusto duetas su dūminio viskio kukurūzų piurė, šampano puta

♦ IMPERIAL šokolado trilogija: sniego baltumo, tamsaus romo, rožinių svajonių

DAUGIAU