Prabangi 4-ių patiekalų vakarienė dviems

Prabangi 4-ių patiekalų vakarienė dviems

Naujajame, moderniame, urbanistinio stiliaus Courtyard Vilnius City Center viešbutyje įsikūręs Solt Dining restoranas išsiskiria jaukia aplinka: ją kuria unikalus židinys, paveikslai, kulinarinės knygos, gyvos gėlės, išskirtiniai žemės spalvų indai… Restorane pirmuoju smuiku griežia virtuvės šefas Jevgenijus Volkovas, Lietuvos restoranų šefų ir konditerių asociacijos tarybos narys, 2016-aisiais išrinktas geriausiu metų virėju. „Solt Dining" restorane Jevgenijus Volkovas yra subūręs jauną, profesionalią, talentingą ir energingą komandą. 

Restorano meniu išskirtinumas – sezoniškumas ir vietiniams produktams teikiama pirmenybė: patiekalų gamybai jie atrenkami iš Lietuvos augintojų, ekoūkių. „Solt Dining" restorane patiekalai ruošiami dėmesingai, atsižvelgiant ir į alergenus – tereikia užsisakant apie juos įspėti personalą. Jauki aplinka ir su meile bei kruopštumu ruošti aukščiausios klasės patiekalai – tai dermė, kuri į restoraną kviečia sugrįžti dar ne kartą.

Įsigijus šį pasiūlymą Jums priklausys 4-ių dalių šefo Jevgenij Volkov vakarienė. 

Patiekalai pasirinktinai:

Užkandis kiekvienam pasirinktinai:

Salotos su šukutėmis agurkų ikrais, citrinų skonio putomis;

Kobijos filė ir ančių kepenėlių užkandis su morkų – pankolių kremu

Šefo komplimentas

Pagrindinis patiekalas kiekvienam pasirinktinai:

Lietuviško ūkio ėriuko šonkauliukai, burokėliai, bulvių košė žolelių apvalkale, ėriuko sultinio padažas;

Eršketo filė su žolelėmis, pikantiški kukurūzai, šaltalankių padažas.

Desertas

Mango skonio pyragaitis ir pasiflorų duetas.

DAUGIAU