Naujajame, moderniame, urbanistinio stiliaus Courtyard Vilnius City Center viešbutyje įsikūręs Solt Dining restoranas išsiskiria jaukia aplinka: ją kuria unikalus židinys, paveikslai, kulinarinės knygos, gyvos gėlės, išskirtiniai žemės spalvų indai… Restorane pirmuoju smuiku griežia virtuvės šefas Jevgenijus Volkovas, Lietuvos restoranų šefų ir konditerių asociacijos tarybos narys, 2016-aisiais išrinktas geriausiu metų virėju. „Solt Dining" restorane Jevgenijus Volkovas yra subūręs jauną, profesionalią, talentingą ir energingą komandą.
Kodėl rinktis šią dovaną?
Restorano meniu išskirtinumas – sezoniškumas ir vietiniams produktams teikiama pirmenybė: patiekalų gamybai jie atrenkami iš Lietuvos augintojų, ekoūkių. „Solt Dining" restorane patiekalai ruošiami dėmesingai, atsižvelgiant ir į alergenus – tereikia užsisakant apie juos įspėti personalą. Jauki aplinka ir su meile bei kruopštumu ruošti aukščiausios klasės patiekalai – tai dermė, kuri į restoraną kviečia sugrįžti dar ne kartą.
Kas sudaro šią dovaną?
Starteris : Salotos su mėlynuoju pelėsiniu sūriu ir kriaušėmis.
Pagrindinis patiekalas pasirinktinai kiekvienam: jūrinio Ešerio filė su ridikėliais, smidrais ir rudaisiais ryžiais; ARBA anties krūtinėlė su marinuotais grybais, ankštiniais žirneliais ir garstyčių padažu.
Desertui: Mangų pyragaitis ir pasiflorų ledai.