Loading…

ALAUS pažinimo VAKARAS

Dažnai apsiribojama žinojimu, kad alus gali būti tamsus arba šviesus, stiprus arba lengvas. Tačiau aluje galima aptikti daugybę skonių ir aromatų – kavos, šokolado, džiovintų slyvų, obuolių, anyžių, citrusinių vaisių ir t. t.
 
Iš pirmo žvilgsnio, aludario žaliavų pasirinkimas alaus gaminimui yra labai ribotas – salyklas, apyniai, vanduo ir mielės yra visų alaus rūšių pagrindas, suteikiantis išvaizdą, kvapą ir skonį. Tačiau yra šimtai šviesių ir tamsių salyklo rūšių, daugiau nei penkiasdešimt įvairių apynių rūšių, besiskiriančių auginimo vieta ir apdirbimu, bei tūkstančiai mielių variacijų. 
 
Vakaro metu vyks 11 rūšių alaus degustacija, tačiau remiantis 2016-11-01 alkoholio kontrolės įstatymu, alaus degustacijos kaina nėra įtraukta į dovanų čekio kainą. Norintys degustuoti alų, atvykus į paskaitą, turės susimokėti papildomą 4 Eur/asm. mokestį.
 
DĖMESIO! Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

Kaina nuo: 23.00 EUR.