Loading…

„Mozzarella“ sūrio ir „ricotta“ varškės gaminimo dirbtuvės dviem

 
Dirbtuvių metu atskleisime visą šviežio, tą pačią dieną pamelžto nenugriebto karvės pieno metamorfozės kelią iki maisto produktų, sudarytų iš pagrindinių pieno maistinių medžiagų.
Išmoksite separatoriumi atskirti pieną nuo grietinėlės, sumušite sviestą, sufermentuosite ir išskirsite kazeiną, iš jo išmoksite suformuoti mozzarella sūrį arba ištempti plėšomo sūrio lazdeles. Iš likusių išrūgų dar išskirsime švelnios tekstūros ir skonio ricotta varškę, sudarytą iš labai vertingų išrūgų baltymų. Likusį pieno serumą panaudosime ypatingo skonio gėrimui – gilių kavai pagaminti.
Renginio metu neapleidžianti gera nuotaika ir malonūs vienas kitą keičiantys kvapai paliks neišdildomus įspūdžius ilgam.

Kaina nuo: 35.00 EUR.