Loading…

Restoranas “Juodasis katinas”

„Juodasis Katinas” – tai dar šiais metais Palangoje atidaryto jaukaus ir modernaus restorano pavadinimas, kuris neturi nieko bendro su prietarais apie juodas kates. Tai Klaipėdoje esančio restorano „Juodojo Katino smuklė – 2″ „giminaitis”.

Juodas katinas – restorano simbolis – stebi visus, įžengiančius pro duris.

„Juodasis Katinas” įsikūręs Daukanto gatvėje, „Baltic Inn” viešbutyje. Čia – modernus interjeras, jauki aplinka, malonus aptarnavimas. Šalia restorano yra didelė automobilių parkavimo aikštelė, todėl problemų, kur palikti automobilį, tikrai neturėtų kilti. Meniu kaip ir darbo laiskas keičiamas kiekvieną sezoną.

Kuo pasimėgauti restorane „Juodasis Katinas” ras net didžiausi gurmanai, nes patiekalų pasirinkimas iš tiesų didelis. Galbūt dar neteko ragauti „Didžiojo Omaro”, „Taglioline” su jūros gėrybėmis, kengūros kepsnelių ar keptos antienos krūtinėlės? Smaližiams pasiūlysime populiariojo „Juodojo Katino” karšto obuolių pyrago ar „Calvados obuolių” gardėsio bei, žinoma, varškės miško uogų desertą.

Tie, kas mėgsta pietų ar vakarienės metu gurkšnoti, tikrai nenusivils, užsukę į „Juodąjį Katiną”. Jus nustebins platus alkoholinių gėrimų asortimentas, o restorano darbuotojai visuomet patars, ką išsirinkti.

Restoranas nėra didelis, bet jaukus, rami aplinka puikiai tiks verslo pietums, nes jums netrukdys garsi muzika. Čia galite surengti savo šeimos šventę ar pobūvį, įmonės vakarėlį.