Gongai. Mistinė gongų garso kelionė Laumžirgių žemėje

Gongai. Mistinė gongų garso kelionė Laumžirgių žemėje

GONGŲ GARSO KELIONĖS LAUMŽIRGIŲ ŽEMĖJE PLANUOJAMOS:

🔰 lapkričio 5 d. (ketvirtadienis) 19 val.

🔰 lapkričio 19 d. (ketvirtadienis) 19 val.

🔰 gruodžio 3 d. (ketvirtadienis) 19 val.

🔰 gruodžio 17 d. (ketvirtadienis) 19 val.

 

REGISTRACIJA: el.paštu [email protected]

 

Jums skambės galingiausi Rytų Europos šalyse 160 cm Mother Cosmo ir du 125 cm stichijų gongai, krištolo dubenys, monolina, fleitos ir aibė instrumentų, virpinančių iki sielos gelmių!

Pradžioje girdi minkštą, kosminį Gongo garsą, o kai įsiklausai įdėmiai, pradedi suvokti, kad šis skambesys slepia savyje daugelį tonų ir garsų… Garsai tampa stipresni ir stipresni, išvalo viską aplink tave ir tavyje. Palaipsniui pameti vieningumo su savo fiziniu kūnu suvokimą… Jau nesuvoki savęs esančio trimačiame pasaulyje.

Pilnas Gongo skambesys – tai švariausias holistinis rezonansas. Jo patyrimo metu jautiesi lyg kokone arba motinos įsčiose. Stipriai prisotintas gydančiais garsais ir tonais, jautiesi išnykstantis ir gimstantis iš naujo. Būtent tada, kai esi prisotintas garsu, tavo fizinis, mentalinis ir emocinis kūnai įgauna regeneruojančių savybių, o įtampa, atsirandanti dėl mūsų pasipriešinimo ego, jau nebekamuoja mūsų kaip ligos atsiradimo faktorius. “Maudynes Gonge” galima palyginti su mini-atostogomis, kurių metu esame ir lašeliu jūroje, ir pačia jūra. Mentaline prasme dingstame ir atsirandame. Mūsų sugrįžimą galima palyginti su gimimu iš naujo. Tada prasideda organizmo sveikimo procesas, o mūsų sąmonė atsikrato įtampos.

„Maudynių gonge“ metu  turėsite galimybę pasinerti į  Gongo garso lauką, kiekviena savo kūno ląstele patirti jo regeneruojantį ir atpalaiduojantį poveikį, paleisti įtampas, nuovargį, baimes…

DAUGIAU

Kiti renginio laikai:

2020 lapkričio 19 19:00 2020 gruodžio 03 19:00 2020 gruodžio 17 19:00