Online socialinis vakarėlis-mokymai: Ladies Go For Fashion, Beauty and Life

Online socialinis vakarėlis-mokymai: Ladies Go For Fashion, Beauty and Life

SVARBU: įsigijus bilietą būtinai užpildykite registracijos anketą (nuorodą į anketą rasite ant bilieto), kad galėtumėte iš renginio organizatoriaus gauti nuorodą į renginio transliaciją bei suderintumėte detales dėl dovanėlės-siurprizo pristatymo. 

Visoms dalyvėms, kurios bilietus įsigys ir su renginio organizatoriumi susisieks iki kovo 3 d. į namus bus išsiųstas siurprizas-dovanėlė, kurį gausite dar iki renginio. Dalyvės, kurios bilietus įsigis vėliau, dovanėles gaus po renginio.

Bilietai brangs! Bilietus galite įsigyti iki kovo 8 d. 12 h.

————————————————————————-

Online socialinis vakarėlis-mokymai – skirtas Tarptautinei Moters dienai paminėti 

Mielos damos, kviečiame jus susitikti virtualiai ir praleisti Moters dieną kartu ypatingame net 4 val. renginyje, kuriame ne tik turėsite galimybę pasipuošti, pabendrauti, geriau pažinti vieną kitą, bet ir iš žinomų moterų sužinosite daug naudingų dalykų apie madą, grožį ir gyvenimą, kuriuos tikrai galėsite panaudoti ateityje. Tikimės, kad gauti patarimai mokymų metu jums leis geriau atskleisti savo moteriškumą ir padės geriau save pristatyti pasauliui. Nes jūs visos esate ypatingos ir žavios!

 Taip pat jūsų laukia įvairios atrakcijos, konkursai, kurių metu turėsite galimybę laimėti puikius mūsų rėmėjų prizus bei galimybę NEMOKAMAI sudalyvauti su savo komanda Ladies Go organizuojamuose orientaciniuose-pramoginiuose raliuose. Priziniame fonde – daug moteriškų vertingų daiktų ir paslaugų.

MOKYMŲ LEKTORĖS:

Viena geriausių Lietuvoje fotografių JURGA ANUSAUSKIENĖ, kuri praves mokymus apie tai, kaip visada gerai atrodyti nuotraukose.

 Jurga sako:

“Nefotogeniškų žmonių nėra, yra tik blogi fotografai. Šiandien fotografija tapo svarbi kiekvieno mūsų gyvenimo dalis. Kalbu ne tik apie asmenines akimirkas, skirtas artimųjų ratui, bet ir apie įvaizdį, kuris rūpi ir Jums, ir Jūsų draugams, ir Jūsų darbdaviui. Taigi, kaip visada gerai atrodyti nuotraukose?! Noriu pakviesti Jūs į teorinius ir praktinius apmokymus, kur naudodamiesi savo išmaniaisias telefonais išmoksime, kaip pasidaryti asmeninę fotosesiją ir nuotraukose atrodyti visada gražiai?

Kokios tinkamos pozos? Kaip pasirinkti drabužius ir lokacijas? Kaip įamžintas akimirkas redaguoti savo telefone?”

“EV” mados namų įkūrėja Erika Vitulskienė parengė paskaitą tema “Pristatyk save pasauliui”. Ji kalbės ne tik apie mados pasaulį, spalvų ar drabužių reikšmę, bet ir apie kūno kalbą, moterų psichologiją. Taip pat papasakos apie įvairius psichologinius triukus, ko galima pasiekti per išvaizdą, aprangą, kas padėtų moterims tinkamai pristatyti save ne tik artimai aplinkai, bet ir viešojoje erdvėje. Teoriniai metodai ir praktiniai patarimai bei užduotys.

Renginio vedėjas – charizmatiškas, žodžio kišenėje neieškantis DAINIUS MARTINAITIS. Daugelis jį atsimena iš legendinės TV laidos “VRS kamera”.  Dainius turi išskirtinį humoro jausmą, didžiulę patirtį kalbėti prieš auditoriją yra tas žmogus, kuris sugeba apjungti. Jis vakaro metu palaikys gerą “vaibą” ir sukurs šventinę nuotaiką.

Vakaro viešnia – smuiko virtuozė Inga Marcel.

PROGRAMA:

17-18 val. Jūsų pre-party namie: make-up ir tinkamiausios suknelės paieška, kitas pasiruošimas (atsiųsime atskiru laišku visoms užsiregistravusioms dalyvėms)

18-18.30 val. Susipažinimas su vakarėlio dalyvėmis, kiekvienos trumpas prisistatymas. Vedėjas Dainius Martinaitis.

18.30-20 val.  Mados namų įkūrėjos Erikos Vitulskienės paskaita “Pristatyk save pasauliui”

20-20.15 val. Atrakcijos su Dainiumi Martinaičiu.

20.15 -21.45 val. Fotografės Jurgos Anusauskienės paskaita “Nefotogeniškų žmonių nėra, yra tik blogi fotografai”

21.45-22.00 val. Atrakcijos su Dainiumi Martinaičiu. Online bendra foto ir palinkėjimai sau ir kitoms renginio dalyvėms.

Visoms dalyvėms, kurios bilietus įsigys ir su renginio organizatoriumu susisieks iki kovo 3 d. į namus bus išsiųstas siurprizas-dovanėlė, kurį gausite dar iki renginio. Dalyvės, kurios bilietus įsigis vėliau, dovanėles gaus po renginio.

 

Po renginio mokymų – medžiagos santrauka.

Į kaina įskaičiuota ir mokymų santrauka, kurią atsiųsime el. paštu po  renginio, taip pat į savo namus gausite ir dovanėlę-siurprizą. Juk per Moters dieną mes nusipelnėme dovanų!

Pasidovanokime puikią dovaną SAU

 

DAUGIAU