Praktinis seminaras “Gerai jaučiuosi šiandien”

Praktinis seminaras “Gerai jaučiuosi šiandien”

Dauguma šiuolaikinių žmonių yra labai užsiėmę, turi begales darbų, reikalų ir atsakomybių. Toks laiko sau neturėjimas netgi nebūtinai gali būti susijęs su dideliu darbo krūviu, vieni iš labiausiai sau laiko neturinčių žmonių yra… mamos.

Ir dažnai tokie skubantys, lekiantys, dirbantys, vaikus auginantys, geri ir atsakingi žmonės jaučia dvigubą įtampą, nes prie kasdieniuose reikaluose kylančių nemalonių emocijų (nerimas dėl savęs, dėl vaikų, šeimos, baimė, pyktis, nusivylimas, nuoskauda ir t.t.) prisideda dar ir kaltės jausmas „žinau, kad turiu su visu tuo kažką daryti, net nerandu laiko!“

Vasario 27 d. 18 val. visus skubančius, lekiančius ir mažai sau laiko turinčius kviečiame į praktinį seminarą “Greitai ir lengvai gerai jaučiuosi DABAR.

Išmoksite kelių labai lengvų Emocinės laisvės technikos pratimų, kurie leis iškart, greitai ir be didelių savo jausmų ar situacijos analizių pasijausti ženkliai geriau.

Registruotis prašome čia: https://studija.typeform.com/to/cVQF9h

Emocinės laisvės technika (ELT) yra metodas, kuris itin efektyviai padeda žmogui pasijausti geriau bet kokioje situacijoje. Žinoma, kuo lengvesnė emocinė problema, tuo greitesnis ir didesnis efektas. Sudėtingoms, įsisenėjusioms emocinėms problemoms ar emocinėms traumoms spręsti ELT taip pat yra puiki priemonė, tačiau čia jau reikia labai gero šios technikos pažinimo ir puikaus išmanymo kaip ją taikyti.

Emocinės laisvės technika – tai modifikuota poveikio terapija, šiuolaikinė psichologija puikiame derinyje su Rytų medicina. Emocinės laisvės technikos metu, baksnojant tam tikrus meridianų taškus tam tikra seka, ne tik sustabdoma stresinė organizmo reakcija, bet, kai baksnojimo metu galvojama apie nemalonias emocijas, įvykius, dar ir perprogramuojama limbinė sistema. Kitaip tariant, taikant emocinės laisvės techniką, perprogramuojamos nesąmoningos reakcijos, kylančios iš pasąmonėje įsirašiusių programų.

Ši technika yra švelni ir saugi, besilaukiančios moterys taip pat gali ją naudoti.

Seminarą veda Asta Ivaškėvičiūtė, viena iš VšĮ “Savęs pažinimo ir savitaiškos studija” įkūrėjų, 5 metus skaitanti paskaitas, grindžiamas Vedų psichologija, Reiki meistrė – mokytoja, Emocinės laisvės technikos praktikė. Daugiau apie Astą http://astaivaskeviciute.weebly.com/

Astos paskaitų įrašai: https://www.mixcloud.com/arcana-siddhi-devi-dasi/

Seminaro kaina: 12 eur.
Atsivedus draugą (-ę) kaina dviems 20 eur.

Už seminarą sumokėti galėsite vietoje grynaisiais pinigais.

Seminaras vyks Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje, adresu Vytenio g. 10, Vilnius. Įėjimas iš kiemo pusės.
Www.pazinimassaviraiska.lt

Registruotis prašome čia: https://studija.typeform.com/to/cVQF9h

Daugiau informacijos el.p. [email protected], tel. 8 604 20 485 (Asta)

DAUGIAU