Loading…

Jachtos škiperio mokymai

Jachtų nuomos kompanija Gosail.lt savo klientams visada sako: „Jūs būsite ne šiaip keleiviai, o įgulos nariai. Pačiam valdyti burinį laivą įdomiau, nei tiesiog plaukioti tingiai gulint ant denio.“ Nes buriavimas yra aktyvus ir įdomus poilsis, kuriame galima atrasti daug naujo.
Pirmieji Klaipėdoje pradėję profesionalų jachtų nuomos verslą, ir tęsdami misiją mokyti buriavimo bei kuo daugiau žmonių supažindinti su šiuo nuostabiu laisvalaikiu, šiemet Gosail.lt siūlo dar vieną naujovę – pramokti buriuoti tiek, kad galėtum laikyti egzaminus ir gauti tarptautinę škiperio (jachtos kapitono) licenciją.
Tai International Yacht Training Worldwide (IYT Worldwide) Bareboat Skipper licencija, kuri leidžia teisę valdyti burinį laivą iki 24 metrų ilgio. Šis dokumentas pripažįstamas daugiau kaip 30 pasaulio valstybių, jachtų nuomos ir draudimo kompanijų.
Visus norinčius – tiek nė karto jachta neplaukusius, bet apie tai svajojusius, tiek patyrusius buriuotojus – Gosail.lt kviečia į kursus, kuriuose supažindins su buriavimo teorija ir paruoš egzaminams
bei praktiniam plaukimui.
Kursai rengiami pagal IYT Worldwide programą kartu su sertifikuotais IYT Worldwide atstovais– Kaliningrado jachtų mokykla. Šios mokyklos instruktoriai egzaminuos kursantus ir vykdys pagrindinį mokymą – praktikos plaukimą.