Loading…

Intuicijos atgaivinimo grupiniai užsiėmimai moterims

Ar kartais nesate “gera mergaitė”? Ne apie amžių klausimas.Čia moters vidinė būsena, auklėjimo įdiegta savybė, visur ir visada būti gerai, paklusniai, mandagiai, neišsišokančiai būtybei. Ar Jums tai pažįstama? Jei taip, ar nepavargote tokia būti, ar nesijaučiate įspausta į kampą ir nežinanti, kaip iš jo ištrūkti? O gal nežinote, ką reiškia klausyti savo intuicijos?

Jei bent į vieną klausimą atsakėte taip, siūlau susirinkti į naujai renkamą moterų grupę, kur ieškosime atsakymų į šiuos klausimus bei dalinsimės savo patirtimi, išklausysime, palaikysime viena kitą. Planuojama 9 grupinių užsiėmimų 1 kartą į savaitę (antradieniais), remiantis “Vasalisa Išmintingoji“ pasakos struktūra bei taikant lengvą, linksmą, kūrybišką Soulcollage® metodą.

Jei niekuomet neisi į girią, tau nieko niekada nenutiks, ir tavo gyvenimas taip ir neprasidės
1. Pirmas susitikimas, susipažinimas. Kodėl čia esame? Kokie lūkesčiai? Susipažįstame su Soulcollage® technika, padarom savo pirmąsielos koliažo kortą bei aptariam. Pasakų reikšmė žmogaus gyvenime. Perskaitoma pasaka „Vasalisa Išmintingoji“.
2. Pirmoji užduotis: leisk gerajai motulei numirti. Kas yra geroji motulė ir kodėl jai reikia leisti numirti?Mokymasis leisti numirti tam, kam metas mirti. Darome Sielos koliažo kortą, aptarimas.
3. Antroji užduotis: atskleisk tamsų šešėlį. Mokytis pažinti, pripažinti šešėlines savo prigimties puses, ypač savajam Aš būdingą egoizmą, pavydą ir polinkį engti kitus. Vidinis konfliktas tarp išlikimo savimi ir prisitaikėliškumo.Darom Sielos koliažo kortą, aptarimas.
4. Trečioji užduotis: rask kelią tamsoje. Pasiryžti daryti taip, kaip tu nori. Lavinti jusles, mokytis vis labiau pasikliauti vidiniais savo jutimais, maitinti savo intuiciją. Darom Sielos koliažo kortą lėlei kaip talismanui.
5. Ketvirtoji užduotis: susitikimas su Laukine Ragana. Nebijoti ištverti susitikimo su Laukine Ragana. Raganos archetipas, įvairūs moteriškumo pavidalai, mokytis priimti Raganos, po to ir savo galią. Sielos koliažo korta Raganos archetipui.
6. Penktoji užduotis: tarnavimas neracionalumui, atskirk vieną nuo kito. Likti su Ragana, atlikti jos užduotis, taip vis labiau atpažįstant jos galias savyje. Darome Sielos koliažo kortą, aptarimas.
7. Šeštoji užduotis: išsiaiškink paslaptis. Dar aiškiau suvokti Gyvybės/Mirties/Gyvybės prigimtį, apraiškas. Suprasti savo pažinimo ribas. Darome Sielos koliažo kortą, aptarimas.
8. Septintoji užduotis: stokis ant keturių, transformuok šešėlį. Priimti milžinišką galią matyti ir veikti kitus. Naujoje šviesoje pažvelgti į savo gyvenimo aplinkybes bei įveikti, pakeisti negatyvų savo šešėlį.
9. Paskutinis susitikimas. Naujiena! Platesnis Sielos koliažo kortų panaudojimas! Konsultacija mums aktualiais klausimais su savo padarytomis Sielos koliažo kortomis.

Ateik, išbandyk, prisijunk!
Registracija tel.8-37 333 779, 8-617 17 060 arba [email protected].
Vieta: Kūrybos namai “UNIQUM”, Žeimenos g.56, Kaunas
Pradedame jau vasario 3 d. Laikas – nuo 18:30 h iki 21 h.

Viso ciklo kaina – 90 Eur.

1 užsiėmimo kaina – 11 Eur.

Ciklą ves Giedrė Venclovienė, sertifikuota SoulCollage® lektorė.

Daugiau informacijos apie metodą – www.sieloskoliazas.lt, www.soulcollage.com