Loading…

Poilsis prie jūros, medinių namelių ir apartamentų nuoma

Poilsis prie juros, mediniu nameliu nuoma, apartamentu nuoma, poilsis Šventojoje
Maloniai kviečiame atvykti pailsėti prie jūros Šventąją.

Naujai pastatyti mediniai nameliai su visais patogumais, taip pat renovuoti poilsio namai su įvairių dydžių apartamentais, su atskirais įėjimais ir visais patogumais, įsikūrę šalia centrinės kurorto dalies, Gulbių gatvėje, ramioje, atokioje nuo gatvės šurmulio vietoje. Atstumas iki jūros „Beždžionių tilto“ – 500 metrų arba 8 minutės pėsčiomis, iki Šventosios upelio 200 metrų, 5 minutės kelio iki „Senojo Šventosios turgaus“, 10 minučių kelio iki “IKI” parduotuvės, autobusų stoties, centrinės Kopų gatvės. Dviračių takai driekiasi nuo Šventosios iki Rusnės, poilsiautojų patogumui nuomojami dviračiai. Šeimininkai kalba anglų, rusų, kalbomis.
Medinių namelių kainos – 120-200 LT./34,79-57,98 EUR. parai, priklausomai nuo laikotarpio, žmonių kiekio.
Apartamentų kainos priklausomai nuo apartamento dydžio, laikotarpio ir žmonių kiekio – 70-220 LT./26,10-72,46 EUR. parai
Kaina priklauso nuo žmonių skaičiaus ir poilsiavimo trukmės ir poilsiavimo laiko.
Nameliai ir apartamentai rezervuojami iš anksto, 50% avanso už visą poilsį pervedama iš anksto į nurodytą sąskaitą, jei poilsiautojai atvyksta 2 paroms, mokamas 100% avansas.
Atvykus, už visą poilsį sumokama iš karto ir jei poilsiautojas trumpina poilsį dėl asmeninių priežasčių, pinigai negrąžinami.