Jul Acoustic Project

Jul Acoustic Project

Kviečiame Balandžio 1-osios vakarą linksmai praleisti su „Jul Acoustic Project”, kurio metu skambės ne tik improvizacijos džiazo standartų temomis, autorinės kompozicijos, bet ir pokštai.

Julija Jačėnaitė, savo balsu užbūrusi muzikinį pasaulį, yra pelniusi ne vieną Grammy apdovanojimą, kuris yra laikomas prestižiniu apdovanojimu muzikos pasaulyje ir vienas geriausių menininko kūrybos įvertinimų. Ši muzikantė dažnai kviečiama koncertuoti garsiausiose pasaulio scenose su tokiais muzikantais kaip Herbie Hancock, Stevie Wonder, Sting…Tiesiai iš pasaulinio turo, ši atlikėja pasirodys AULA Blues club scenoje.

Saulius Križinauskas yra laikomas vienas perspektyviausių ir žinomiausių gitaristų tiek Amerikoje, tiek Europoje. Paskutinį jo koncertą, kuris vyko Londone, apšildė grupė Jamiroquai, o po koncerto savo vizitu pagerbė pati Anglijos Karalienė Elžbieta II.

Nemeluosime tik dėl vieno dalyko, kad garantuojame Jums puikų vakarą, drauge su klausytojų pamėgtu duetu „Jul Acoustic Project” , kurį sudaro Julija Jačėnaitė (vokalas) ir Saulius Križinauskas (akustinė gitara).

Nemokamas įėjimas (tik restorano lankytojams, kitiems bilieto kaina 10 Lt)

Daugiau informacijos www.bluesclub.lt
Staliukų rezervacija telefonu 268 7173

 

DAUGIAU