Teatro KITAS KAMPAS koncertinė programa EILINIS ELITAS

Teatro KITAS KAMPAS koncertinė programa EILINIS ELITAS

Be abejo, kaip ir daugelis Lietuvos įžymybių, EILINIS ELITAS grupės nariai gyvena eilinį prašmatnų žvaigždžių gyvenimą. Kai turi jėgų, jie gastroliuoja po platųjį pasaulį, gyvena eiliniuose elitiniuose prabangiuose apartamentuose ir, žinoma, skraido tik privačiais lėktuvais.

2009 metais įsikūręs ir iki šiol vienintelis šalyje profesionalus improvizacijos teatras KITAS KAMPAS šį rudenį pristato naują, unikalų projektą: muzikinę grupę – EILINIS ELITAS.

Atliekamos muzikos žanrai: ROCK, POP, BARD, SERENADA, D&B, DUBSTEP, RAP, COUNTRY, BOSSANOVA, REGGAE. EILINIO ELITAS populiarumo vinis – universalumas.

EILINIS ELITAS ir patys nežino, kokias dainas atliks, nes koncerto metu dainų pavadinimus ir temas siūlys patys žiūrovai. Taigi, būkite pasiruošę!

„Mus žavi improvizacija, ji trykšta adrenalinu, yra kupina azarto ir nežinomybės. Mūsų kolektyve kiekvienas yra atsakingas už save, už visus – ir už elitą. Tai tarsi komandinis sportas, kuriame nėra vietos tuščioms ambicijoms, nes siekiame vieno tikslo – kūrybos. Viskas vyksta – ČIA IR DABAR“, – vienbalsiai kalba grupės nariai.

Bet jeigu rimtai – nežiūrėkite į tai rimtai.

Koncerte dalyvauja
Aktoriai:
Kiril Glušajev – vedėjas, vokalas, beatbox
Audrius Bružas – vokalas, gitara, beatbox
Martynas Nedzinskas – vokalas, beatbox
Šarūnas Datenis – vokalas, lūpinė armonikėlė, beatbox
Prof. Muzikantas
Dmitrij Golovanov – klavišiniai

Daugiau informacijos www.menufabrikas.lt

DAUGIAU