Kovo 8 d. Šiaulių „Akropolyje“ visas dėmesys grožiui

Kovo 8 d. Šiaulių „Akropolyje“ visas dėmesys grožiui

Kovo 8-ąją, Tarptautinę moters dieną, Šiaulių „Akropolyje” vyks tradicinė grožio šventė, kurioje bus atskleistos visos grožio paslaptys. Paslaptimis su miesto moterimis dalinsis daugiau nei 20 pripažinimą pelniusių grožio produktų atstovų, kosmetologų, visažistų. Be to, moterys ir merginos bus kviečiamos sudalyvauti profesionalioje fotosesijoje, suteikiančioje šansą tapti profesionaliu modeliu.

Grožio oazė įsikurs antrajame prekybos ir pramogų centro aukšte ir lankytojų lauks nuo 10 iki 21 val. Šventę prekybos ir pramogų centras „Akropolis” rengia drauge su tinklalapiu www.cosmopolitan.lt.

„Tai šventė, o drauge ir pagalba tiek toms moterims, kurios nori puoselėti savo natūralų grožį, tiek toms, kurios nori neatsilikti nuo naujausių mados vėjų ir visuomet nori būti tarp pirmųjų išbandžiusių naujausius kompanijų produktus. Tikiu, jog tai bus puiki pagalba, norinčioms pavasarį pasitikti gražioms ir švytinčioms”, – sako Šiaulių „Akropolio” valdytoja Sonata Jocienė.

Tinklalapis Cosmopolitan.lt kartu su Šiaulių „Akropoliu” šventėje kvies susipažinti su didžiausiomis ir pripažinimą jau pelniusiomis kosmetikos bei parfumerijos kompanijomis, išbandyti jų siūlomas naujoves. Be to, dalins patarimus, atskleis šio pavasario ir vasaros sezono mados tendencijas, atsakys į visus kylančius klausimus, o galbūt net ir padės išspręsti su grožiu susijusias problemas.

Išskirtiniu grožio šventės akcentu taps modelių agentūros „Major Amber Models” rengiama modelių atrankos fotosesija, kurioje tikimasi sulaukti kelių šimtų profesionaliais foto modeliais norinčių tapti merginų.

Modelių atrankos fotosesijoje galės dalyvauti visos Šiaulių prekybos ir pramogų centro „Akropolis” viešnios. Fotosesijoje dalyvaus ir šventės viešnias stebės „Major Amber Models” agentūros atstovai, kurie labiausiai patikusias merginas pakvies tolesniam bendradarbiavimui.

Pasak S. Jocienė, ši grožio šventė gali tapti puikiu tramplynu būti pastebėtoms, pripažintoms ir nutiesti kelią į daugelio merginų trokštamą modelio karjerą.

DAUGIAU