Keymono

Keymono

Durys: 19:00
Pradžia: 21:30
Stilius: nu soul/ nu jazz/ electric
Bilieto kaina: 20lt, su Daily Card – 15% nuolaida

—————–

Šiuo metu KEYMONO važinėja po Lietuvą, skraido į Londoną ir kuria – kuria muziką ir kuria savo individualų bei bendrą grupės gyvenimą. Daugiau nei mėnesis praleistas nuostabioje Nidos Meno Kolonijoje, kūrimo procesas toliau juda šokčiodamas tarp Londono ir Vilniaus. Kiekvieną kartą kai visi susiburia Lietuvoje KEYMONO nepraleidžia progos susitikti ir su visais kurie neabejingi grupės kūrybai.
„Įkvėpimo semiamės iš aplinkos kuri mus supa: gamtos, miesto, žmonių, jų kūrybos, bebūtu tai kinas, teatras, muzika, programėlės telefone, fotografija, rūbai, maistas ar viso to junginys. Džiaugiamės kai savo muzika galim daryti tą paty, įkvėpti ir visus klausančius mūsų muzikos, aktyviai ar pasyviai dalyvaujančius mūsų koncertuose.”

Daugiau info apie KEYMONO su nuotraukomis ir visa kuo kitu:

https://www.facebook.com/keymonosound

Muzika:
http://keymono.bandcamp.com/

—————–
APIE KEYMONO:
Grupę sudaro prodiuseris – multiinstrumentalistas Alvydas Mačiulskas, trimitininkas Aurimas Rimeikis, vokalistė Daiva Starinskaitė ir būgnininkas Marijus Aleksa. 2012 metais pasauliniuose „The People‘s Music Awards” apdovanojimuose grupės daina „Bubble In A Trouble” laimėjo nominaciją geriausios šokių ir elektroninės muzikos kategorijoje. Tais pačiais metais kolektyvas buvo nominuotas net trijose MAMA muzikinių apdovanojimų kategorijose ir su savo antrouju albumu : „Synthezatorium” laimėjo TĖTE alternativių muzikinių apdovanojimų titulą už geriausią metų albumą. Prie viso to, pačiame metų gale grupė laimėjo dar vieną tarptautinį apdovanojimą. Ketvertuko daina „Everything” laimėjo „Online Music Awards” nominaciją šokių muzikos kategrijoje.

—————-
Staliukų rezervacija:
Telefonais: (8-5)2124498, + 370 611 56496, + 370 698 36121 arba el. paštu [email protected].
Rezervacija nemokama, laikoma iki 20:30

DAUGIAU