SEBA (Sweden), 2014-01-10

SEBA (Sweden), 2014-01-10

 

Ištarus Švedijos prodiuserio Seba pseudonimą, į galvą šauna du vardai: „Secret Operation” ir „Move On”, o pastarasis singlas yra nenuginčijama vizitinė kortelė Sebos leidinių archyve.

  

Tikrasis talento vardas – Sebastijanas. Besidomint įmantria elektronine muzika, jo kūrybos sunku nepastebėti. Singlas „Move On”, išleistas „Hospital” įrašų studijoje, taip pat dainos „Last Goodbye”, „Wakeup Call”, kartu su jausmingu Roberto Manos indėliu negali palikti abejingų, dainos visada sukelia aibę teigiamų jausmų ir emocijų klausant tiek namuose, tiek vakarėliuose. Du albumai, daugybė singlų ir remiksų – Sebos pasididžiavimas.

 

2013 m. kovo mėnesį Seba išleido antrą pilnametražį albumą „Identity”, praturtintą dosniomis melodijomis ir šviežiais, negirdėtais ritmais, kurį švedas ir pristatys vakarėlyje Vilniuje.

 

Sebos muzika iki šių dienų išsaugojo jam būdingą gilų atmosferinį drum and bass, jo solidūs, energingi ir tuo pačiu emocionalūs pasirodymai tiek Europoje, bei visame pasaulyje išlaiko galingą, aukšto lygio stilių ir nepalieka gerbėjų abejingų, tad praleisti tokį pasirodymą – blogos metų pradžios ženklas…

 

Nuorodos:

http://www.secretoperations.com/

https://www.facebook.com/sebafan

http://www.discogs.com/artist/Seba

 

DJ‘s

  

SEBA [Secret Operation/Metalheadz/Hospital/Paradox Music | Sweden]

Zonteeque [Anamorphic Vision]

Zond [Urban Industry]

Slovar [Absys rec./Urban Soulz | Latvia]

GrassHopper [Ghetto Rolls]

  

Bilieto kaina: su išankstine registracija – 15 Lt., kitiems prie įėjimo – 20 Lt.
Registracija (vardas, pavardė): [email protected]

 

Renginys facebook’e:

https://www.facebook.com/events/548788375205360/?fref=ts

 

DAUGIAU