Beardyman – one album per hour – šou

Beardyman – one album per hour – šou

BEARDYMAN Vilniuje Tavo akyse sukurs vienos valandos improvizacijų ir juoko kupiną albumą – ONE ALBUM PER HOUR. Jūs siūlote dainų pavadinimus, o BEARDYMAN pagal juos kuria dainas. Daugiau to neišgirs nei vienas kitas miestas ir apskritai niekas kitas – tik tie, kas tuo metu bus kartu su Beardyman „Teatro arenoje“.

Šis vyrukas gerai žino ne tik kaip prisiurbti visą įmanomą publikos dėmesį, bet ir kaip pašiaušti klausytojų odos plaukus bei sukelti juoko bangas ir kūrybiškumą.Vos pasirodęs scenoje, jis užsitarnavo įvertinimą nuo pačių hip hopo senelių iki meno pasaulio figūrų ir geriausių pasaulio komedijos žanro atstovų.

Sensacingas, nenuspėjamas, greitas ir talentingas Didžiosios Britanijos muzikantas, stand up komedijos žandro žvaigždė BEARDYMAN tituluojamas kaip kultinis artistas: DJ, humoristas ir neribotų eksperimentų balsų biblioteka, po kelių metų pertraukos sugrįžta į Lietuvą, tik dar tobulesnis!

Už humoro jausmą scenoje Beardyman turėtų atitekti atskira banga plojimų.Keista arba ne, tačiau apie šį atlikėja nepavyko surasti jokio blogo komentaro, nors jo klipų peržiūros skaičiuojamos dešimtimis milijonų.

Vienintelis Beardyman pasirodymas Lietuvoje įvyks jau sausio 16 dieną „Vilnius Comedy Fest“ metu.
Tai bus geriausia šventinė dovana draugui, kuris dievina Beardyman. Arba pagalvok apie bičiulį, kuris turi gerą humoro jausmą, mėgsta stand up’us, domisi pasaulinėmis aktualijomis, kurios tampa Beardyman kūrybos įkvėpimu, yra atviras naujovėms ir įvairiems muzikiniams žanrams – jį tikrai nustebins šis pasirodymas.

Pradėk kurti pasirodymą kartu su Beardyman jau dabar, siūlyk dainų pavadinimus.

Bilietai: https://shop.ticketpro.lt/lt/Event/Detail/4488/vilnius-comedy-fest-beardyman-one-album-per-hour 

DAUGIAU