2011.11.24 – Stebuklai nuo grupės „Billy‘s Band

2011.11.24 – Stebuklai nuo grupės „Billy‘s Band

2011.11.24 Trečiadienis – Stebuklai nuo grupės „Billy‘s Band“

Lapkričio 23-iosios rytą senoviniai 1937 metų Kadilakai praveš per Rotušės aikštę į vešbutį vieną mylimiausių, šilčiausių, žavingiausių kada nors koncertavusių Vilniuje grupių, neįtikėtinai talentingą kultinį kolektyvą iš Sankt Peterburgo „Billy‘s Band“ (www.billysband.com), kuris savo dešimtmetį nutarė iš meilės mūsų respublikai atšvęsti būtent Vilniuje.

Pasiūlymų jie turėjo apsčiai: Niu Jorkas ir Briuselis, Maskva ir Piteris, Kijevas ir Magadanas, Praha ir Marselis, Viena ir Drezdenas, San Franciskas ir Paryžius – štai nepilnas sąrašas miestų, kurių organizatoriai meldėte meldė kad neįtikėtina fantastiška šventė „Grupės Billy‘s Band jubilejus“ vyktų būtent jų mieste.
Tačiau Vilnius, meilė jam, atsiminimai apie romantiškus susitikimus ir nuotykius, persvėrė viską.
Ir būtent lapkričio 23, 19:00 neįtikėtinai jaukaus, aprūpinto šiuolaikiškiausia garso ir šviesos aparatūra bei idealiomis dekoracijomis „Šokio teatro“ scenoje (Vilnius, Kosčiuškos, 11) įvyks puiki muzikinė šventė, kurią mes prisiminsime gerais žodžiais galbūt …visą likusį gyvenimą.

Nuostabių dainų feerija: geriausių iš grupės repertuaro („Ten kur miega tavo širdis“, „Laimė yra“), o taip pat absoliučiai naujų, intriguojančių, kurios pirmą kartą (!) suskambės būtent šiame koncerte Šokio Teatre, daugiau nei nuostabus – jūs nepatikėsite! – šou, krūva siurprizų skirtų vien tai publikai, šiltas bendravimas su kiekvienu ateisiančiu būtent į tą – dedu galvą – nepakartojamą koncertą ir dar daug daug visko – visa tai taps tikra dovana kuo įvairiausios muzikos – bliuzo, roko, džiazo megėjams, visiems kieno sieloje dar gyva romantika.
Tačiau tuo stebuklai dar nesibaigia
Kitą dieną, o tiksliau – vakare (lapkričio 24, 19:00) grupė Billy‘s Band pratęs savo stebukladarystes: jaukiame vilnietiškame klube „13 Night Club“ pačiame miesto centre (Vilnius, Tilto g. 13) jie pasirodys su labai švelnia, intymia programa kurioje ypač šiltai ir patikliai suskambės dainos atliekamos tik siaurame rate, nedidelėje „savoje“ kompanijoje. O tai bus unikali galimybė „širdis į širdį“, „akis į akį“ pajusti visą muzikinių kerų stebuklą esant per 100 centimetrų nuo mylimų artistų!

Pridursime kad abiejų koncertų garso ir šviesos aprūpinimas bus aukščiausių pasaulio standartų lygyje, taigi visų gyvos, tikros muzikos megėjų lauks didžiausias malonumas ir pelnytas atpildas už ilgus stebuklo laukimo metus!
Paskubėkite, vietų į abu koncertus liko nedaug!
Pradžia 19:00

DAUGIAU