AZIJOS VIRTUVĖ

AZIJOS VIRTUVĖ

ČIOP ČIOP – vienas didžiausių kulinarinių studijų tinklas Baltijos šalyse, pradėjęs veiklą nuo kulinarinių kursų bei privačių neformalaus tipo pramogų – gaminimas kartu koordinuojant profesionaliems šefams. Sparčiai besiplečiantis prekinis ženklas ir per pastaruosius metus pristatantis naują paslaugų spektrą nuo specifinių renginių organizavimo, maisto tiekimo renginiams, reklamos projektų, restoranų konsultavimo, vaikų stovyklų organizavimo iki kulinarinių kelionių.
Taip pat tai kone pati unikaliausia ir neformaliausia gero maisto studija, spalio 14 d. Jums atskleisianti Azijos virtuvės skonius.

Rufus Chua atvyko iš pamišusio dėl maisto Singapūro. Daug metų keliavęs ir gyvenęs skirtingose šalyse paskutiniais metais įsikūrė Vilniuje.
Nepaisant išbandytų įvairiausių virtuvių ir skonių, Rufus įsimylėjęs savo autentišką Azijos virtuvę. Gyvendamas Lietuvoje šefas tyrinėja, kaip naudojant vietinius ir lengvai randamus Lietuvoje produktus, pagaminti Azijos virtuvės patiekalus.

Meniu:

Užkandis:
‘Popiah’ Spring Rolls

Pagrindinis patiekalas:
Vištiena su daržovėmis austrių padaže ir aromatizuotais ryžiai. Patiekiama su keliais padažais: Česnakiniu čili, imbieriniu bei saldždiuoju sojos.

Desertas:
Mango pudingas

DAUGIAU