Čiurų degustacija

Čiurų degustacija

Čiūros tai tradicinis Ispanijos keptos spurgų tešlos desertas, yprastai patiekiamas apibarstytas cinamonu ir cukraus pudra – ispanai dažnai jį valgo pusryčiams.

Yra dvi pagrindinės istorijos, iš kur atsirado šis nuostabus užkandis. Pirmoji, kad portugalai atvežė čiūros iš Kinijos į Europą, greitai iš Portugalijos persikėlė per sieną į Ispaniją, kur buvo šiek tiek modifikuoti – tapo žvaigždutės formos.

Antroji – čiūros buvo gaminami piemenų kalnuose, kur jie praleisdavo didžiąją dalį savo laiko.

Paprastas gaminti ir sotus užkandis, kurį galima gardinti gausybe priedų.

Nuo šiol  ir Šokoladinėje ! Čiuros pateikiamos su Belgišku judu šokoladu ir šviežiais vaisiais.

DAUGIAU