Vasara prasidėjo – BBQ sezonas ATĖJO!
Seminarų ciklas „apie gyvą maistą ir jo poveikį sveikatai“ TĘSIASI – šį kartą 3 dalių praktiniai mokymai: sezoniniai produktai ir patiekalai iš jų. Išmoksime ne tk juos pasigaminti, bet sužinosite ir kur nusipirkti produktus gamybai namuose, kaip atskleisti patiekalų skonius, atrasti norimas tekstūras, kvapus.
I DALIS – LIEPA
Tema: Patiekalai ”ant griliaus”
”Tuno kebabai su saldžiarūgščiu BBQ padažiuku”. ”Gyvas RAUDONAS vynas”.
Kada ir kur: liepos 7 d. (pirmadienis) 18.30, Klaipėda
liepos 8 d. (antradienis) 18.30, Vilnius
II DALIS – RUGPJŪTIS
Tema: desertai iš daržo ir miško gėrybių
Kada ir kur: rugpjūčio 11 d. (pirmadienis) 18.30, Klaipėda
rugpjūčio 18 d. (antradienis) 18.30, Vilnius
III DALIS – RUGSĖJIS
Tema: derliaus “konservavimas” žiemai
Kada ir kur: rugsėjo 11 d. (ketvirtadienis) 18.30, Vilnius
rugsėjo 18 d. (ketvirtadienis) 18.30, Klaipėda
REGISTRACIJA BŪTINA.
Gardžiojo gyvo maisto vakaro kaina – 45 Litai. Perkant visus tris iš karto – 120 litų. Ateinant su draugu (-e)- 5 litų nuolaida kiekvienam užsiregistravus el. paštu [email protected] bei pervedus už vienos ar trijų pamokų atitinkamai 25 Litų ar 50 Litų avansus. Visos detalės registruojantis.
Renginiai vyks bet kokiu oru – stogas virš mūsų garantuotas!
Vietų skaičius TIKRAI ribotas, tad nelauki rytdienos, registruokis el. paštu [email protected] DABAR!
Pasidalinki ir pasikvieski draugų!