Keturių dalių vakarienė dviem Vilniuje restorane „Žuvinė“

Keturių dalių vakarienė dviem Vilniuje restorane „Žuvinė“

Žuvinėžuvies diena kasdien! Restoranas glaudžiai draugauja su Baltijos jūros regione žvejojančiais žvejais, ekologiniais Lietuvos žuvies ūkiais, sertifikuotais žuvies tiekėjais iš viso pasaulio, kad visada turėtų šviežios žuvies. 

Lietuvos regionui būdingas klimatas diktuoja turimą šviežios žuvies asortimentą, kuris kaip ir sezonai kinta: rudenį – žiobrio, sterkų, Baltijos menkės, Atlantinės menkės sezonas, žiemą – stintų, pavasarį – Baltijos otų, plekšnių, laukinio šamo sezonas, vasarą – ungurių. Pasaulio vandenynų jūros gėrybės ir žuvys restoraną pasiekia ištisus metus. 

Virtuvės komanda, vedama virtuvės šefo Andriaus Gurevičiaus, dirba ir kuria išvien, kad atskleistų tikrąjį žuvies ir jūros gėrybių skonį per paprastumą, natūralumą ir tikrumą.

Įsigijus šį pasiūlymą, galėsite mėgautis – romantiška 4-ių dalių vakariene.

Vakarienės meniu:

– Šefo kąsnelis;

– Šaltas užkandis;

– Dienos laimikis;

– Gardėsis.

DAUGIAU