Kulinariniai šedevrai kiekvienai virtuvei

Kulinariniai šedevrai kiekvienai virtuvei

Gruodžio 6 d. 11 val.
Sveikos gyvensenos ir Ajurvedinės virtuvės šefai – Zita ir Žilvinas Užkuraičiai
Pristato: Kulinariniai šedevrai kiekvienai virtuvei tai pat prieskoniai ir jų galios

Prieskoniai, tai – galingi saulės energijos transformatoriai, padedantys išlaikyti gerą sveikatą, puikią nuotaiką ir ilgą gyvenimą. Subtiliąsias energijas (praną) žmogaus organizmui perimti bei skirti padeda skonio receptoriai. Egzistuoja 6 pagrindiniai skoniai: aštrus, sūrus, rūgštus, saldus, kartus ir aitrus. Į juos orientuoti ajurvedinės mitybos pagrindai. Ajurveda teigia, jog valgis žmogaus gyvenime yra itin svarbus, todėl, norint tinkamai maitintis, reikia turėti žinių.

Paskaitos dalyviai turės galimybę įsigyti prieskonių, degustuoti sveiką maistą.

Apie lektorių:
Sveikos gyvensenos ir ajurvedinės mitybos specialistas – Žilvinas Užkuraitis, daugiau kaip 18 metų studijuoja Ajurvedą, domisi sveiku gyvenimo būdu, maistinėmis, profilaktinėmis ir gydomosiomis prieskonių savybėmis. Lietuvos sveikuolių sąjungos lektorius.

Laikas: gruodžio 6 d. (šeštadienis), 11 val.
Trukmė: 2 – 2,5 val.
Vieta: Naujakiemio g. 26 (3 aukštas, įėjimas per “Sachara” duris).
Kaina: 65 Lt.
Lektorius: Žilvinas ir Zita Užkuraičiai

Dalyvių skaičius ribotas! Būtina registracija iš anksto!

Registracija vyksta el. paštu: [email protected] , pasiteirauti galite skambindami tel.: 860876540 (Aistė)

Daugiau apie centre vykstančius renginius: https://www.facebook.com/vaisnavu.centras

DAUGIAU