Pavasario VYNO AKADEMIJA

Pavasario VYNO AKADEMIJA

UAB „Mineraliniai vandenys” ir viešbutis „Daugirdas” kviečia į pavasario VYNO AKADEMIJĄ!

 

Vieta – viešbutis „Daugirdas”, T. Daugirdo g. 4, Kaunas
Laikas – balandžio 20 d. Prisijungti prie šios vyno fiestos galite bet kuriuo metu nuo 18 iki 22 val! 
Renginio trukmė – net 4 val. 
Bilieto kaina 50 Lt/asm. (įskaičiuota 20 pasirinktų vyno rūšių po 20g ir užkandžiai prie vyno)

Renginio metu Jūsų laukia:

– Daugiau nei 40 vyno rūšių iš 12 pasaulio šalių.

– Gyvas susitikimas su Ispanijos ekologiško ūkio vyninės „Albet I Noya” atstovu Josep Jove Ribalta.

– 2 virtualios degustacijos su vyninių „Sepp Moser” bei „Vina Maipo” vyndariais tiesiogiai iš puikiu baltuoju vynu garsėjančios Austrijos bei tolimosios sodraus raudonojo vyno šalies Čilės.

– Gurmaniški ir ekologiški užkandžiai prie vyno;

– Gyva saksafono muzika ir loterijos;

– Gera proga įsigyti ragautos produkcijos su nuolaida.

Vynus pažinti Jums padės 3 puikiai Lietuvoje žinomi vyno ekspertai – Gintautas Jašinskas, Mindaugas Paliukas ir Petras Jarašūnas bei gausi UAB „Mineraliniai vandenys” vyno žinovų komanda. 

 

Mūsų partneriai Jums kviečia:

Kepyklėlė „Mon-Ami” boulangerie vaišins įvairių šalių duona: prancūziška duona su riešutais ir razinomis, neįtikėtinai puria ir „skaidria” čabata, lapo formos fugasa, kuri lyg ką tik atkeliavusi iš Provanso, itališka fokačia… O paragavę visiškai natūralių skanėstų, kuriuos kepant naudojamas tik sviestas, pienas ir kraikinių vištų kiaušiniai, pajusite, ką reiškia “iškepta su meile”. Tikriems gurmanams – prancūziški gardėsiai. Pažadam, apsilaižysite pirštus!

Delikatesų krautuvėlė „SiSi” siūlys ragauti austrišką vytintą kumpį (jį pjaustysim su gražiąja senovine kumpio pjaustymo mašina!), veršienos paštetą su medumi, ožkos, avies ir karvės pieno sūrius su prie jų priderintomis vyno želėmis arba džemais bei įvairius skanius: paprikos, figos ir patisonai įdaryti sūriu.

 

,,Sveiki produktai” kartu su vynu siūlo derinti ekologiškus saulėje džiovintų pomidorų bei Šitake grybų užtepus, alyvuogių Le Terre del Castello, graikinių riešutų ir slyvų kauliukų aliejus, Sicilijos karčiųjų apelsinų marmeladą ir figų uogienę, Makadamijos riešutų sviestą bei mėlynių nektarą.

Vakaro metu jūsų laukia dar daugiau staigmenų!

Ateikite ir pažinkite vyno pasaulį iš arčiau!

 

Renginį rekomenduoja restoranai.lt!

 

DALYVAVIMAS TIK SU REGISTRACIJA. 

Turime puikią naujieną! Ispanijos vyninės „Albet I Noya” atstovas Josep Jove Ribalta maloniai sutiko padaryti papildomą degustaciją per VYNO AKADEMIJĄ (04.20 d. 20 val.) gyvai. Turėsite galimybę degustuoti 3 rūšis jų ekologiško vyno ir prie jų priderintus “Daugirdo” šefo kurtus patiekalus. Kaina 60 Lt/asm.

BILIETUS ĮSIGYKITE:

 

– Viešbučio „Daugirdas” registratūroje;

– „Daugirdo” vyno parduotuvėje;

– Kauno “Akropolio” informacijoje 1 a.

 

Daugiau informacijos:

[email protected], +370 686 123 11, www.daugirdas.lt

DAUGIAU