PERU VIRTUVĖ

PERU VIRTUVĖ

ČIOP ČIOP – vienas didžiausių kulinarinių studijų tinklas Baltijos šalyse, pradėjęs veiklą nuo kulinarinių kursų bei privačių neformalaus tipo pramogų – gaminimas kartu koordinuojant profesionaliems šefams. Sparčiai besiplečiantis prekinis ženklas ir per pastaruosius metus pristatantis naują paslaugų spektrą nuo specifinių renginių organizavimo, maisto tiekimo renginiams, reklamos projektų, restoranų konsultavimo, vaikų stovyklų organizavimo iki kulinarinių kelionių.
Taip pat tai kone pati unikaliausia ir neformaliausia gero maisto studija, spalio 13 d. Jums atskleisianti Peru virtuvės paslaptis.

Šefas: Jonas Jonušas

ĮKVĖPIMAS: Keliaudamas po pasaulį ir lankydamas skirtingas kultūras (Mongoliją, Peru, Kubą, Tobago, Curacao, Vietnamą, Kretą, gilinasi į jų specifinius patiekalus, prieskonius, jų derinimą maisto kultūroje bei patiekalų gamybos būdus. Savo virtuvę apibūdina kaip “world cuisine” – tai bandymas perkelti autentiškus patiekalus į lietuvišką aplinką.
PATIRTIS: privačių gamybos sesijų vedimas, dalyvavimas įvairiuose muzikos ir meno festivaliuose su kilnojamu restoranėliu, kelionės ir skirtingų autentiškų kultūrų pažinimas bei praktikavimas su vietiniais maisto kultūros specialistais.

Meniu:

Užkandis:
Cassava bulvytės su huancaina padažu

Pagrindinis patiekalas:
Lomo saltado – kepta jautiena su austrių padažu, daržovėmis, bulvėmis bei ryžiais

Desertas:
Suspiro Limeno – žinomiausias Limos desertas

DAUGIAU