PRANCŪZIJOS VIRTUVĖ

PRANCŪZIJOS VIRTUVĖ

ČIOP ČIOP – vienas didžiausių kulinarinių studijų tinklas Baltijos šalyse, pradėjęs veiklą nuo kulinarinių kursų bei privačių neformalaus tipo pramogų – gaminimas kartu koordinuojant profesionaliems šefams. Sparčiai besiplečiantis prekinis ženklas ir per pastaruosius metus pristatantis naują paslaugų spektrą nuo specifinių renginių organizavimo, maisto tiekimo renginiams, reklamos projektų, restoranų konsultavimo, vaikų stovyklų organizavimo iki kulinarinių kelionių.
Taip pat tai kone pati unikaliausia ir neformaliausia gero maisto studija, spalio 20 d. Jums atskleisianti Prancūzijos virtuvės gudrybes

Šefas MARC D’ERCEVILLE, anksčiau dirbęs „Michelin“ žvaigždutėmis pažymėtuose restoranuose Prancūzijoje ir Šveicarijoje, o šiuo metu gyvenantis ir dirbantis Lietuvoje, papasakos apie Prancūzijos virtuvę ir kartu su jumis pagamins trijų patiekalų vakarienę.

Kursas vyks anglų kalba.

DAUGIAU