Mūsų šeimoje buvo labai gerbiamos ir puoselėjamos šeimos tradicijos. Šeimos susibūrimai, kurių metu buvo dalinamasi prisiminimais ir patirtimi, vykdavo susėdus prie pietų stalo ne tik didžiųjų švenčių metu, bet ir kiekvieną savaitgalį. Išsaugojome daugybę močiutės ir promočiutės kulinarinių užrašų.
Sakoma, kad vynas geriau senas, o metai – nauji. Tad sveikiname su Naujais 2010-ais metais ir kviečiame Jus kiekvieną savaitgalį į mūsų restoraną paragauti vis kitų, pagal 1866-1939m. mano močiutės ir promočiutės kulinarinius užrašus, pagamintų patiekalų.
Šio savaitgalio šeimyninis meniu:
SALOTOS
Menkių kepenėlių salotos – 8.00 Lt
virti kiaušiniai, svogūnai, pomidorai, agurkai
SRIUBA
Barščiai su rudakepuriais baravykais ir džiovintomis slyvomis – 6.00 Lt
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jautiena moliniame indelyje „Azu” – 20.00 Lt
marinuoti agurkai, keptos bulvės, naminė adžika (aštrus gruziniškas padažas)
Karpių filė, troškinta piene su svogūnais – 18.00 Lt
tiekiama su bulvių koše, morkomis ir ankštiniais žirneliais
Vištų krūtinėlė, kepta sūrio plutelėje (rekomenduojame vaikams) – 12.00 Lt
tiekiama su bulvių kroketais ir šviežiomis daržovėmis
DESERTAS
Varškės pyragas su aviečių padažu – 7.00 Lt
Labai Jūsų laukiu šeštadieniais ir sekmadieniais nuo 12:00 iki 17:00 val.
Ingrida Gustienė
RESTORANO ŠEIMININKĖ