Restoranas „Raw Inn“ kartu su sveikos natūralios mitybos lektore Gintare Jonaityte ir kineziterapeutu Ignu Zakarausku mielai kviečia į seminarų ciklą apie gyvą maistą ir jo poveikį sveikatai.
Šios savaitės seminarai, temos, datos:
Spalio 20d. 11.00 – 13.30, Kaina 50lt – Maisto produktų derinimas (kodėl būtina derinti produktus, produktų grupės, kurios dera tarpusavyje, kurios ne, svarbiausi kriterijai, renkantis produktus, sudarant jų kombinacijas, konkretaus maisto potraukis – kokių mineralų, vitaminų trūksta, kur juos gauti)
Spalio 20d. 14.15 – 16.45, kaina 50lt – Žaliavalgystė: kas tiesa, o, kas melas. Nuo ko sėkmingai pradėti ir tęsti (mitai ir tikrovė apie gyvą maistą, kada, kodėl, kaip pradėti – 5 žingsnių programa, vienos dienos meniu, kokie produktai/įrengimai reikalingi žaliavalgystei, iš kur juos gauti)