Seminarų ciklas apie GYVĄ MAISTĄ ir SĄMONINGĄ MITYBĄ

Seminarų ciklas apie GYVĄ MAISTĄ ir SĄMONINGĄ MITYBĄ

Restoranas „Raw Inn“ kartu su sveikos natūralios mitybos lektore Gintare Jonaityte ir kineziterapeutu Ignu Zakarausku mielai kviečia į seminarų ciklą apie gyvą maistą ir jo poveikį sveikatai.

Šios savaitės seminarai, temos, datos:

Spalio 20d. 11.00 – 13.30, Kaina 50lt – Maisto produktų derinimas (kodėl būtina derinti produktus, produktų grupės, kurios dera tarpusavyje, kurios ne, svarbiausi kriterijai, renkantis produktus, sudarant jų kombinacijas, konkretaus maisto potraukis – kokių mineralų, vitaminų trūksta, kur juos gauti)

Spalio 20d. 14.15 – 16.45, kaina 50lt – Žaliavalgystė: kas tiesa, o, kas melas. Nuo ko sėkmingai pradėti ir tęsti (mitai ir tikrovė apie gyvą maistą, kada, kodėl, kaip pradėti – 5 žingsnių programa, vienos dienos meniu, kokie produktai/įrengimai reikalingi žaliavalgystei, iš kur juos gauti)

Plačiau: https://www.facebook.com/events/638493149515444/

DAUGIAU