Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai

Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai

Social Dining
Degustacinė vieno stalo vakarienė

Kviečiame Jus į vieno bendro stalo degustacinę vakarienę, kurioje patirsite daug skirtingų, gurmaniškų skonių, būsite apsupti jaukios „Bleu de Frenkel“ atmosferos bei nepriekaištingo aptarnavimo. Šį vakarą, ant stalo karaliaus alyvuogių aliejus, kuris įprastai pastebimas virtuvės užkulisiuose, tačiau šįkart persikels į pagrindinę sceną. Restorano šefas kvies pažinti šio produkto galimybes per keturis skirtingus patiekalus – nuo nepriekaištingos itališkos klasikos iki desertinės staigmenos, kurioje aliejus tampa netikėtu akcentu.

Nepraleiskite šios skonių kelionės! 

Vakaro meniu:

Šefo komplimentas: Bruschetta su pomidorais

Užkandis: Gambas al ajillo (Krevetės su česnaku)

Pagrindinis patiekalas: Alyvuogių aliejuje, rozmarine ir citrinoje kepta menkė

Desertas: Alyvuogių aliejaus pyragas su citrina

 

Siūlome rinktis iš skirtingų vyno derinių:

Keturių patiekalų vakarienė su Standart vyno deriniais  50 Eur;
Keturių patiekalų vakarienė su Premium vyno deriniais 70 Eur.

 

Susitikime!

Rugpjūčio 21 d. | Restorane „Bleu de Frenkel“, Vilniaus g. 74, Šiauliai

Vakarienės pradžia – 19val.
Vakaro trukmė – 120 min.

1

DAUGIAU