Tradicinė Beaujolais Nouveau vyno ir maisto šventė

Tradicinė Beaujolais Nouveau vyno ir maisto šventė

PENKTADIENIO KLUBO tema – “Tradicinė Beaujolais Nouveau vyno ir maisto šventė”. Vynų ringą ves UAB “Mineraliniai vandenys” vynų žinovas Gintautas Jašinskas. Vakarienės metu skambės prancūziškos akordeono ir smuiko melodijos.  

Meniu

BURGUNDIŠKI UŽKANDŽIAI

“Quishe” su moliuskais, ančiuviais ir špinatais

Šonine apjuostas rūkytas šamas

“Panko” džiuvėsėliuose keptos kalakutų kepenėlės

Mėlynojo pelėsinio sūrio užkandis su keptu obuoliu

Kreminė burokėlių sriuba su baravykais

 

KARŠTASIS UŽKANDIS

Sraigės keptos su ančiuviais, skrudinta šonine ir špinatais „A la De Montpellier”

žemės riešutų sviesto padaže su brendžiu

 

KARŠTASIS PATIEKALAS

Triušienos troškinys su daržovėmis ir juodųjų serbentų uogiene

tiekiamas „Phyllo” tešlos krepšelyje                                    

 

DESERTAS

Šokoladinio biskvito ir kaštonų kremo desertas

pieniško šokolado ir brendžio šerbetas su prieskoniais

Kaina 100 Lt/asm.

DALYVAVIMAS TIK SU REGISTRACIJA

Registruokitės: tel. (8 37) 320 230, mob. 8 698 54 099, el. paštas hotel@perkuno-namai.lt, Perkūno al. 61, Kaunas.

DAUGIAU