PENKTADIENIO KLUBO tema – “Tradicinė Beaujolais Nouveau vyno ir maisto šventė”. Vynų ringą ves UAB “Mineraliniai vandenys” vynų žinovas Gintautas Jašinskas. Vakarienės metu skambės prancūziškos akordeono ir smuiko melodijos.
Meniu
BURGUNDIŠKI UŽKANDŽIAI
“Quishe” su moliuskais, ančiuviais ir špinatais
Šonine apjuostas rūkytas šamas
“Panko” džiuvėsėliuose keptos kalakutų kepenėlės
Mėlynojo pelėsinio sūrio užkandis su keptu obuoliu
Kreminė burokėlių sriuba su baravykais
KARŠTASIS UŽKANDIS
Sraigės keptos su ančiuviais, skrudinta šonine ir špinatais „A la De Montpellier”
žemės riešutų sviesto padaže su brendžiu
KARŠTASIS PATIEKALAS
Triušienos troškinys su daržovėmis ir juodųjų serbentų uogiene
tiekiamas „Phyllo” tešlos krepšelyje
DESERTAS
Šokoladinio biskvito ir kaštonų kremo desertas
pieniško šokolado ir brendžio šerbetas su prieskoniais
Kaina 100 Lt/asm.
DALYVAVIMAS TIK SU REGISTRACIJA
Registruokitės: tel. (8 37) 320 230, mob. 8 698 54 099, el. paštas [email protected], Perkūno al. 61, Kaunas.