Vegetarinių patiekalų gaminimo kursai.

Vegetarinių patiekalų gaminimo kursai.

Tai puiki dovana visomis progomis Jūsų artimiesiems ir draugams!

Nesudėtingi ir skanus vegetariniai patiekalai!
Per kiekvieną užsiėmimą mes gaminsime skanius sveikus (ir nebrangius 🙂 patiekalus, susipažįnsime su vediniais patiekalų gamybos principais ir ypatumais, smagiai bendrausime, kartu skanausime.

Dalyvaujantys gauna visų patiekalų receptus ir kitą medžiagą.
“Indiškos viertuvės” 8 užsiėmimų (2 mėnesių) kurso kaina 360 Lt  (104 Eu).
Pradėsime, kai susirinks grupė, gruodžio vidury.
“Kalėdų – kučių patiekalų” 2 užsiėmimų kurso kaina 108 Lt ( 31,28  Eur)
Pradėsime gruodžio 13 d.
Visiems buvusiems “Šantipūro” kulinarinių kursų studentams ir jų šeimų nariams 10% nuolaida.
Vietų kiekis ribotas!

Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis į Danguolę,
mob. telef.: 8 600 67839, el. paštas: vegkursai@santipuras.lt

Skelbimas internete http://santipuras.lt/renginiai/vegetariniu-patiekalu-gaminimo-kursai/

RENKAMOS NAUJOS GRUPĖS
Registracijos forma: https://docs.google.com/forms/d/1Gf5hrAvebIye_gVMM12zIbMMEaIqZyjip-E7e-qSCvE/viewform

Taip pat renkama grupė “Patiekalai Kalėdų – Kūčių stalui!” – startuos gruodžio 13 d.

“Indiškos virtuvės” programa (bus ir kitų, lietuviška europietiška virtuves):

Pirma diena
Ghi (lydytas sviestas)
Birūs ryžiai su prieskoniais
Daržovių kari (sriuba)
Purus paplotėliai (rusiški čiapati)
Imbiero arbata

Antra diena
Panyras (naminis sūris).
Vegetarinis omletas
Čapati (rupių kvietinių miltų paplotėliai)
Avinžirnių salotos su vegetarinių majonezu
Arbata

Trečia diena
Jogurtas (labai skanus ir be jokių E- )
Dal (indiškų žirnių sriuba)
Upma (daržovės su manų kruopomis)
Lasi (sūrus jogurto gėrimas su prieskoniais)
Arbata

Ketvirta diena
Khir (saldūs ryžiai)
Puri (gruzdinti kvietinių miltų paplotėliai)
Manų chalava (saldus patiekalas su riešutais ir vaisiais)
Mėtų arbata.

Penkta diena
Kofta (daržovių kukuliai pomidorų padaže)
Ryžiai Puala (su daržovėmis)
Bulbių raita (mišrainė su jogurtu)

Šešta diena
Sabdži (troškintos daržovės)
Pakora (gruzdintos daržovės tešloje)
Pomidorų čatnis (padažas)
Arbata

Septinta diena
Ladu (saldainis iš žirnių miltų)
Morkų chalava
Saldus lasi (jogurto gėrimas su vaisiais)
Arbata

Aštunta diena
Samosa (pyragėliai su daržovėmis, obuoliais, varške)
Jogų gėrimas su pienu

Kiti renginiai čia

DAUGIAU