Loading…

Masažo terapija Shanti Ama Detox

Shanti AMA DETOX  terapiją mėgsta ne tik moterys, bet ir vyrai, sakydami, kad po masažo pagerėja virškinimas, pagulėjus vonioje, jaučiamas bendras kūno lengvumas, o trumpas veido masažas nuima stresą ir įtampą.
Dovanų kuponas: Masažo terapija Shanti Ama Detox
Žodis „Ama“ reiškia toksinus, tiek emocinius, tiek organizmo teršalus, kurie susidaro medžiagų apykaitos metu. Siūlome masažo terapija Shanti Ama Detox, kuri padės atsikratyti toksinų, padės išvalyti organizmą, taip pat palengvėti ir sulieknėti, taip kūnui suteikiant minčių ir sielos švarą. 
Masažo terapiją sudaro:

karališkasis Shanti pasveikinimo ritualas: pėdų vonelė su pienu ir rožių žiedlapiais, tokiu būdu valomi toksinai;
lengvas kūno masažas – masažo metu naudojamas Shanti juodųjų sezamų aliejus, kuris yra kaitinamas specialiame vario dubenyje: juodųjų sezamų aliejus įsiskverbia giliai į audinius, kūnas įšyla, aliejus lengviau įsiskverbia į audinius, surenka toksinus;
veido masažas – padės atpalaiduoti įsitempusią veido bei galvos odą, po procedūros raukšlelės paminkštės, veido oda įgaus skaistumo ir jaunumo efektą.
atsipalaidavimas varinėje raudonojo rožių vonioje Vilniuje ir Kaune – aromaterapinėje rožių vonioje – karštas vanduo skatina prakaitavimą, todėl lengviau ir greičiau pasišalina kūno įtrynimo aliejumi metu išjudinti toksinai. Tai taip pat padeda nuo nugaros, stuburo bei kaklo skausmų.
ajurvedinė žolelių arbata arba Shanti masala gėrimas su cinamonais, imbieru ir kitais egzotiškais prieskoniais.

Visų klientų atvykusių į SPA Shanti lauks: chalatas, šlepetės, vienkartinės priemonės, šampūnas, dušo gelis, rankšluosčiai, džiovintuvas, vanduo, dušas;ritualuose naudojamas Shanti prabangūs aliejai iš Indijos, SHANTI gamybos natūralūs šveitikliai ir kita prabangi SPA kosmetika;Jus pasitiks rytietiškom tradicijom dvelkianti aplinka – karališką atmosferą sukuria išskirtinis interjeras – čia kiekvienas pasijus ypatingu svečiu;masažai ir ritualai atliekami ant tradicinių profesionalių ajurvedinių stalų;kiekvienas ritualas su meile pripildytas smilkalų aromatų, muzikos mantrų garsų, žvakių šviesos ir gyvų gėlių;po procedūrų kiekvienas klientas vaišinamas ajurvedine žolelių ir vaistažolių arbata ar Shanti MASALA arbata, dar pavadinama jogų kava!
Apie Ajurvedos centrą SPA SHANTI – pirmasis ir ilgiausiai veikiantis SPA ajurvedos centras Lietuvoje paslaugas teikiantis Vilniuje, Kaune ir nuo šio pavasario Trakuose. Kviečiame ir Jus pasimėgauti dvasine, fizine ramybem susipažinti su ajurvedos, indišku SPA malonumų pasauliu.

Kaina nuo: 57.00 EUR.