INDIJOS VIRTUVĖ

INDIJOS VIRTUVĖ

ČIOP ČIOP – vienas didžiausių kulinarinių studijų tinklas Baltijos šalyse, pradėjęs veiklą nuo kulinarinių kursų bei privačių neformalaus tipo pramogų – gaminimas kartu koordinuojant profesionaliems šefams. Sparčiai besiplečiantis prekinis ženklas ir per pastaruosius metus pristatantis naują paslaugų spektrą nuo specifinių renginių organizavimo, maisto tiekimo renginiams, reklamos projektų, restoranų konsultavimo, vaikų stovyklų organizavimo iki kulinarinių kelionių.
Taip pat tai kone pati unikaliausia ir neformaliausia gero maisto studija, spalio 6 d. Jums atskleisianti Indijos virtuvės skonius.

Restorano „Sue Indian Raja“ šefas papasakos apie savo gimtojo grašto – Šiaurės Indijos virtuvę, jos ypatumus, gyventojų požiūrį į maistą. Kurso metu gaminsime egzotiškus Šiaurės Indijos patiekalus.

Kursų meniu:

* Awadhi vištiena
* Palak Chatkara su kukurūzais
* Amritsari žuvis

Kursas vyks anglų kalba

DAUGIAU