Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai

Social Dining. Vieno stalo vakarienė | Šiauliai

Social Dining
Degustacinė vieno stalo vakarienė

Kviečiame Jus į vieno bendro stalo degustacinę vakarienę, kurioje susitinka nauji, dar neatrasti skoniai, jauki restorano aplinka ir dėmesingas aptarnavimas. Šįkart leisimės į kelionę nuo lietuviško kastinio iki prancūziško vištienos troškinio, nes pagrindinis vakarienės akcentas – pienas. Šis kasdienis, bet tuo pačiu itin universalus, ingredientas taps įkvėpimu net keturiems skirtingų skonių patiekalams, kuriuos restorano šefas interpretuos naujai.

 

Vakaro meniu:

Šefo komplimentas: Bulvinis blynelis su kastiniu ir lašiša

Užkandis: Ajoblanco (Ispaniška šaltoji migdolų sriuba)

Pagrindinis patiekalas: Coq au Vin Blanc (Prancūziškas vištienos troškinys baltame vyne)

Desertas: Panna cotta su šviežiomis uogomis

 

Siūlome rinktis iš skirtingų vyno derinių:

Keturių patiekalų vakarienė su Standart vyno deriniais  50 Eur;
Keturių patiekalų vakarienė su Premium vyno deriniais 70 Eur.

 

Susitikime!

Liepos 23d. | Restorane „Bleu de Frenkel“, Vilniaus g. 74, Šiauliai

Vakarienės pradžia – 19val.
Vakaro trukmė – 120 min.

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~19:00
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

DAUGIAU