Loading…

Vakarienė indiško ir tailandietiško maisto restorane BLUE LOTUS

Padovanokite vakarienę restorane Blue Lotus, kuriame dominuoja Indijos ir Tailando virtuvės, kai kurių šefų vadinamos Kulinarijos menu.
Vilniaus miesto širdyje įsikūrusiame „Blue Lotus“ restorane Jums bus pasiūlytas aukščiausios kokybės tradicinis indiškas ir tailandietiškas maistas, kurį paruoš kompetentingi šefai iš Indijos ir Tailando. Čia galėsite mėgautis jaukia bei spalvinga aplinka ir atrasti rytų Azijos patiekalų skonį. Vakaras „Blue lotus“ – tai gurmaniška kelionė į egzotiškus kraštus.
Indijos virtuvė mėgstama vegetarų, kadangi dominuoja augalinis maistas: daržovės, vaisiai ir riešutai. Mėsos čia sutiksime mažai, dėl religijos įtakos. Kai kuriuose upių ar pajūrio regionuose toleruojamas žuvies valgymas. Prieskoniai. Indijos virtuvę išskiria prieskonių įvairovė, garnyrai, ypatingos valgymo tradicijos, maisto atsiradimo istorijos. Pietų Azijos regione būdinga maisto filosofija, kuri didelę įtaką daro Indijos virtuvei. Čia maisto produktai skirstomi į tris rūšis pagal poveikį organizmui bei stegiamasi tarpusavyje derinti maisto produktus.
Tailando virtuvė yra viena iš populiariausių pasaulyje, labai mėgstama ir Lietuvoje, dėl greitai ir lengvai pagaminamų patiekalų.Tailando virtuvė apima plačią skonių ir tekstūrų įvairovę. Esminis skonių įvairovės elementas – tai prieskonių pastos, kurioms paruošti reikalingos egzotiškos šaknys ir augalai. Tipiški Tajų virtuvės ingredientai yra:  galangalas, kokoso pienas, tamarindas, citrinžolė, žalioji citrina (laimas), bazilikai, ciberžolė, česnakai, žuvies padažas ir kt.

Kaina nuo: 20.00 EUR.