Loading…

Wednesday After Work | Itališka virtuvė

ČIOP ČIOP pradeda rudens After Work sezoną su Italijos virtuve!
Prie šefo vairo – Anna Baranova!
Lepinsimės itališkais patiekalais, vynais ir garsiais pašnekesiais!

Kaip visuomet, trečiadieniais dirbame restorano principu, kai mokate tik už meniu pasirinktus patiekalus ar gėrimus (jokių išankstinių rezervacijos ar registracijos mokesčių), kuriuos mes visuomet kruopščiai parenkame, kad vakarienė taptų visokeriopai subalansuota!

Vakaro meniu:

– Šiltos cukinijų, voveraičių ir kedro riešutų salotos
– Pasta su raudoname vyne troškintais jautienos šonkauliais
– Vištiena su gorgonzolos polenta, rozmarinu ir citrina
– Šokolado ir kavos pyragas su pistacijų ledais

Staliukų rezervacija ir daugiau informacijos: [email protected] arba tel.: +370 680 35562.