Keturių patiekalų vakarienė “Midaus upės tekėjo”

Keturių patiekalų vakarienė “Midaus upės tekėjo”

Rugsėjo 12 d., 18 val. MONTE PACIS šefas Ernestas Viršilas ir midaus gamintojas Erikas Augustinavičius pristatys ypatingą keturių patiekalų vakarienę
“Midaus upės tekėjo”

Liepų alėjoje po atviru dangumi prie vieno ilgo žvakėmis nutvieksto stalo, skambant vienintelio Lietuvoje senojo lietuviško dūdmaišio virtuozo Gvido Kovėros diktuojamoms melodijoms, bitininkas Erikas Augustinavičius pristatys ragavimui medų ir 4 rūšių midų: “Tradicinį”, pagamintą pagal senąsias tradicijas, gaivų, lengvą obuolių „Jūratės”, unikalų iš pienių žiedų „Pienių” ir firminį „Kunigaikščių”, pagamintą iš įvairių bičių produktų. Tikimės, kad maloniai nustebsite netikėta midaus ir patiekalų derme – MONTE PACIS šefas Ernestas Viršilas prie “Kunigaikščių” midaus patieks avieną, o specialiai paruoštas krevetes derins prie kadagiais praturtinto „Tradicinio” midaus. Šefas originalioje ir sočioje keturių patiekalų vakarienėje pademonstruos ir atskleis būsimojo rudens sezono meniu niuansus.

Vakarienės kaina – 35 eur/ asm. Į kainą įskaičiuoti 4 patiekalai ir prie jų derantis midus.
P. S. Jeigu oro sąlygos bus netinkamos, vakarienė vyks Fundatorių salėje

Informacija teikiama tel. nr. 8655 95 185 arba el. paštu [email protected]

www.facebook.com/montepacis

 

DAUGIAU